Bekleding Totaal - Arco Loonstra

Arco Loonstra

×

Arco Loonstra

Arco Loonstra is de man achter Bekleding Totaal. Voor hem is het zijn grote passieproject. Ondanks zijn leeftijd heeft Arco al veel ervaring in zijn ambacht. Al zijn hele leven heeft hij een fascinatie voor klassieke auto’s. Arco kwam als technicus per toeval in aanraking met het bekleden van auto’s. De vonk sloeg over en hij stortte zich volledig op dit aspect van de autotechniek. Inmiddels heeft Loonstra meer dan tien jaar ervaring in het bekleden van auto’s en is hij nog steeds de jongste oldtimer interieur expert van Nederland.

Arco Loonstra werkt vanuit het kleine Otterlo, midden op de Veluwe. Velen kennen Otterlo van de prachtige natuur en toeristische trekpleisters. Een kleine groep enthousiastelingen kent het dorpje als het hoofdkwartier van Bekleding Totaal. Het bedrijf van bekledingsexpert Arco Loonstra wordt in heel Europa geroemd vanwege het vakmanschap en Loonstra’s kennis van authenticiteit.

Overal waar hij komt maakt hij enthousiaste reacties los. Het is Arco Loonstra niet alleen te doen om de techniek. Hij heeft van zijn passie zijn werk kunnen maken. Juist het contact met andere liefhebbers en het verhaal achter de auto maken van zijn vak meer dan zomaar een liefhebberij.